Laat jezelf verwennen

 

 

Wie houdt er niet van een heerlijke massage en nadien helemaal in zensfeer, ontspannen en tevreden verder te genieten van het Stadshuisje 36? Hiervoor komt de therapeute naar de woning. Je kan kiezen uit een Zweedse massage of een hotsteenmassage. Therapie├źn voor een of meerdere personen (per dag) kunnen bij de boeking van de vakantiewoning of, indien nog beschikbaar, tijdens het verblijf zelf besteld worden.

 

 

Hot Stone therapie

hotstoneis een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

 

1/2 uur: 20 euro - 1 uur: 40 euro

      

 

Lichaamsmassage (Zweedse massage)

RugmassageDeze massage kan zowel zacht als krachtig uitgevoerd worden. Het effect van een lichaamsmassage is dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd, de doorbloeding wordt bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden verlicht.

Daarnaast is het ook een heerlijk ontspannende massage zowel voor lichaam en geest. Deze innerlijke rust versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
De Zweedse massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep ontspannende massage wil krijgen.

 

1/2 uur: 15 euro - 1 uur: 30 euro