Welkom in onze vakantiewoning Stadshuisje 36 te Hasselt.

 

Online boeking

 

Heb je nood om er even tussenuit te zijn? Op wandelafstand van het station en het commerciële centrum van Hasselt, vind je onze luxe vakantiewoning.
Gelegen op een toplokatie voor wie de stad Hasselt of de omgeving wil verkennen. Hier verblijf je tussen de locals die je met een glimlach begroeten.

Mady en JosMady en Jos

 

 

 

Wij, Mady en Jos baten sinds 2006 onze vakantiewoning uit in Hasselt. Een gezellige stad waar we graag wonen en waar onze kinderen zijn geboren en opgegroeid.
Alles ligt op wandelafstand en in een mum van tijd fiets je in de groene rand rond Hasselt. Met plezier willen we onze gasten ook laten meegenieten van deze aangename stad.

 

 

 

Laat je niet misleiden door de kleine voorgevel! Hij verbergt 140 m2 aan woonruimte die je een verrassend ruim comfort biedt voor 6 personen en 2 kinderen.
Op ons terras kan je gezellig aperitieven met uitzicht op een prachtig groene tuin met park-allures. Hier zal je zeker even de tijd kunnen vergeten en tot rust komen.

 

Sterren4 sterren vakantiewoning

 

Stilzitten is aan ons niet besteed. Steeds proberen we het verblijf aan te passen om het comfort van onze gasten te verbeteren.
Recent plaatsten we airco's in de zuidelijk geörienteerde slaapkamers en een pipowagen met infrarood sauna in onze tuin.
Niets heerlijker dan ontspannen in een infrarood na een dagje shoppen of een andere buitenactiviteit.

 

PipowagenZicht op pipowagen

Infrarood saunaInfrarood sauna in de pipowagen

 

Waarop nog wachten om te komen genieten.
Mady zorgt voor een warm onthaal.
Tot binnenkort!

 

Online boeking